Een willekeurige greep van diverse gerechten en dranken uit onze Menu
€ 34€
Vispan “specialiteit van de chef”van de chef
Vispan "specialiteit van de chef"
laat u verassen door de smaak en geniet
(gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood)
€ 8,30
Coupe mokka ijs
Coupe mokka ijs
€ 59,90€
chateau pontet fumet -saint -emilion rand cru
€ 17,5
Kaaskroketjes (Artisanaal)
Heerlijke VERSE "artisanaale" kaaskroketjes
€ 32€
Kabeljauw op Normandische wijze
Kabeljauw op Normandische wijze
(gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood)
Voorgerecht: -Soep van de dag of 1 Kaaskroket of 1 Garnaalkroket Hoofdgerecht:-Vispannetje van de chef of 1Kg mosselen natuur+frit of Scampi’s naar keuze met aardappelgerecht naar keuze Dessert :-Dame blanche…
Honger een artikel verschenen in Sita Geschreven door culinair expert Willem Asaert in restaurant de zeester. OSSOBUCO OP DE PLAGE Recept van angelo guastamacchia