Geniet mee van onze winteractie’s
Voorgerecht: -Soep van de dag of 1 Kaaskroket of 1 Garnaalkroket Hoofdgerecht:-Vispannetje van de chef of 1Kg mosselen natuur+frit of Scampi’s naar keuze met aardappelgerecht naar keuze Dessert :-Dame blanche…
Voorgerecht: -Soep van de dag of 1 Kaaskroket of 1 Garnaalkroket Hoofdgerecht:-Vispannetje van de chef of 1Kg mosselen natuur+frit of Scampi’s naar keuze met aardappelgerecht naar keuze Dessert :-Dame blanche…
Honger een artikel verschenen in Sita Geschreven door culinair expert Willem Asaert in restaurant de zeester. OSSOBUCO OP DE PLAGE Recept van angelo guastamacchia
witloof in de oven lamsragout konijn op zen vlaams Vlaamse stoverij
De zeester werkt uitsluitend met dag verse producten wij werken met dagelijkse aanvoer van verse vis en mosselen Al onze gerechten worden vers en terplaatse bereid tevens werken wij met…
Het mosselseizoen start elk jaar voor de hangcultuur mosselen vanaf juni en ze zijn heerlijk zoals altijd!!