Restaurant De Zeester

Wandeldijk 28, 2050, Antwerpen - Linkeroever
__________________________________________________

Reserveer telefonisch via +32 3 219 02 06

Onze Menu

Een willekeurige greep van diverse gerechten en dranken uit onze Menu

  • 29,90

    cattin&fils-pinot blanc (per fles) per fles

    100% pinot blanc alsace Frankrijk
  • 26

    Scampi’s op duivelse wijze (7 stuks)

    Scampi's op duivelse wijze , gepeld in licht pikante roomsaus (gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood)
  • 35€-59,50

    Lalande de Pomerol – Ch (per fles) 37,5 cl Exclusieve top wijn

    Lalande de Pomerol - Ch (per fles)
  • 26€

    winteractie

    DE MAANDEN JANUARI&FEBRUARI &MAART&APRIL  PALING IN ‘T GROEN VOOR MAAR 26 € MET VERSE FRIETJES

    GELDIG alleen op donderdag en niet op feestdagen

    reserveren verplicht op het nr 03/219.02.06

  • 21

    Spaghetti Bolognaise Rundsvlees in eigen nat

    Spaghetti Bolognaise vers bereid met "Rundsvlees in eigen nat" (frietjes, kroketten, aardappelpuree, als suplement verkrijgbaar)
  • 8,30

    Coupe mokka ijs

    Coupe mokka ijs

Getuigenissen

Wat onze klanten zeggen

Visiting antwerp they recommended me De Zeester on Linkeroever

what a pleasant surprise to see how kind and friendly the owners where

and no pressure at all , i got a very  nice belgian impression

and i love, my sweet Sabrina , she is fantastic

 

Oksana Bondarenko, Ukraine

Heerlijk gegeten , Zeer goede service, heel vriendelijk

Fijne ongedwongen sfeer, zeker een aanrader

FB: michael.haily.singer

Michael Haily

heb deze locatie gebruikt voor een filmopname, super ontvangst,

Mathias schoenearts

Nieuws

Van onze Blog

Geniet mee van onze winteractie’s

Voorgerecht: -Soep van de dag of 1 Kaaskroket of 1 Garnaalkroket Hoofdgerecht:-Vispannetje van de chef of 1Kg mosselen natuur+frit of Scampi’s naar keuze met aardappelgerecht naar keuze Dessert :-Dame blanche…

Read More

fier op onze chef Angelo en zijn befaamde gerecht ossobuco

Honger         een artikel verschenen in Sita Geschreven door culinair expert Willem Asaert in restaurant de zeester. OSSOBUCO OP DE PLAGE Recept van angelo guastamacchia

Read More