Een willekeurige greep van diverse gerechten en dranken uit onze Menu
€ 21
Spaghetti BolognaiseRundsvlees in eigen nat
Spaghetti Bolognaise
vers bereid met "Rundsvlees in eigen nat"
(frietjes, kroketten, aardappelpuree, als suplement verkrijgbaar)
€ 21,50
Garnaalkroketjes (Artisanaal)
Heerlijke VERSE "artisanaale" Garnaalkroketjes
€ 34€
Vispan “specialiteit van de chef”van de chef
Vispan "specialiteit van de chef"
laat u verassen door de smaak en geniet
(gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood)
€ 11
Banana split
Banana split, vanille ijs met banaan, verse slagroom en warme chocolade
€ 32,90€
antigal -uno -chardonnay ( per fles)
mendoza Argentinië
€ 18
Moules à l’ escargots
Heerlijke Zeeuwse mosselen
Moules à l’ escargots, dagvers ,gegratineerd met look en kaas
Voorgerecht: -Soep van de dag of 1 Kaaskroket of 1 Garnaalkroket Hoofdgerecht:-Vispannetje van de chef of 1Kg mosselen natuur+frit of Scampi’s naar keuze met aardappelgerecht naar keuze Dessert :-Dame blanche…
Honger een artikel verschenen in Sita Geschreven door culinair expert Willem Asaert in restaurant de zeester. OSSOBUCO OP DE PLAGE Recept van angelo guastamacchia