Een willekeurige greep van diverse gerechten en dranken uit onze Menu
€ 31€
Kabeljauw “Provencale” gebakken
Kabeljauw "Provencale" gebakken
(gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood)
€ 34€
Vispan “specialiteit van de chef”van de chef
Vispan "specialiteit van de chef"
laat u verassen door de smaak en geniet
(gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood)
€ 28,90€
la bargemone cotes de Provence
Frankrijk
€ 65
Huis Champagne “Remy” Brut (per fles)
Huis Champagne "Remy" Brut (per fles)
€ 29,90€
chateau de Poyet – muscadet de serve&maine s/lie (per fles)
loire Frankrijk
€ 25
Tuna Niçoise
super verse salade Niçoise met tonijn en ansjovis, met brood of frietjes of kroketjes inbegrepen
Voorgerecht: -Soep van de dag of 1 Kaaskroket of 1 Garnaalkroket Hoofdgerecht:-Vispannetje van de chef of 1Kg mosselen natuur+frit of Scampi’s naar keuze met aardappelgerecht naar keuze Dessert :-Dame blanche…
Honger een artikel verschenen in Sita Geschreven door culinair expert Willem Asaert in restaurant de zeester. OSSOBUCO OP DE PLAGE Recept van angelo guastamacchia