Een willekeurige greep van diverse gerechten en dranken uit onze Menu
€ 32€
Kabeljauw op Normandische wijze
Kabeljauw op Normandische wijze
(gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood)
€ 9€
Warme apfelstrudel met vanille ijs en slagroom
Warme apfelstrudel met vanille ijs
€ 34€
Vispan “specialiteit van de chef”van de chef
Vispan "specialiteit van de chef"
laat u verassen door de smaak en geniet
(gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood)
€ 6
Wafel met suiker
Wafel met suiker
€ 11
Coupe ijs Vanille met vers fruit (seizoen)
Coupe ijs Vanille met vers fruit
€ 26
Pasta “Scampi” currysaus
Pasta met verse Scampi's in heerlijke currysaus
(frietjes, kroketten, aardappelpuree, als suplement verkrijgbaar)
Voorgerecht: -Soep van de dag of 1 Kaaskroket of 1 Garnaalkroket Hoofdgerecht:-Vispannetje van de chef of 1Kg mosselen natuur+frit of Scampi’s naar keuze met aardappelgerecht naar keuze Dessert :-Dame blanche…
Honger een artikel verschenen in Sita Geschreven door culinair expert Willem Asaert in restaurant de zeester. OSSOBUCO OP DE PLAGE Recept van angelo guastamacchia