*** INFO ***

  1. -Mosselsouper buiten het mosselseizoen

  2. -zonder mosselen verkrijgbaar als menu

  3. -aanpassing met tomaat garnaal mogelijk

  4. -aanpassing met steak mogelijk

Het beste

mosselrestaurant

van het stad

RESTAURANT

DE ZEESTER

ST’ANASTRAND

03 / 219.02.06

SLUITINGDAG  :  MAANDAG

KEUKEN          :  12.00 u tot 21.00 u

FEESTDAGEN :   OPEN

A’LA CARTE GERECHTEN

OPENINGUREN :   12.00 u tot 22.00 u

OPEN :   DI, WO, DO, VR, ZA, ZO

RESERVATIE     03 / 219.02.06

Mosselseizoen

tot Maart 2018

Mosselen op 6 wijzen

BEKIJK ONZE MOSSELSOUPER MENU 

Ook onze kreeft, gamba’s, scampi’s, vispannetjes en diverse visgerechten

zijn overheerlijk .

Zeester  Kreeft

Mosselen natuur

mosselen natuur op klassieke

wijze bereid met groenten en  kruiden

Mosselen provençale

mosselen bereid met groenten  en

afgewerkt met Provençaalse saus

Mosselen De Zeester

mosselen bereid met groenten en afgewerkt met provençaalse  saus ,met extra look , room, witte wijn & Italiaanse kruiden

Mosselen look & room

mosselen bereid met groenten , look en room

Mosselen witte wijn

mosselen bereid met groenten

en heerlijke witte wijn

Moules à l’ escargots

mosselen met lookboter

en kaas bereid in de oven

Copyright : De Zeester  2017 all  rights reserved        webdesign : www.mnetpro.be

MOSSELEN

Dagelijkse aanvoer