Een willekeurige greep van diverse gerechten en dranken uit onze Menu
€ 70€
flamengo carl Huybrechts Spaanse wijn 15%alc. (per fles)1.5Lklasse wijn
Saint-Emilion - Ch (per fles)
€ 12
Zomer coupe (aardbeien met verse warme chocolade)
Zomer coupe (aardbeien met verse warme chocolade)
€ 34€
Vispan “specialiteit van de chef”van de chef
Vispan "specialiteit van de chef"
laat u verassen door de smaak en geniet
(gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood)
€ 14€
Fishsticks
Lekkere Fishsticks
geserveerd met frietjes of kroketjes of verse puree
€ 18
Moules à l’ escargots
Heerlijke Zeeuwse mosselen
Moules à l’ escargots, dagvers ,gegratineerd met look en kaas
€ 14
Kinderspaghetti “artisanaal bereid”
heerlijke kinderspaghetti "artisanaal bereid" met rundvlees in eigen nat
(brood, frietjes of kroketjes als supplement verkrijgbaar)
Voorgerecht: -Soep van de dag of 1 Kaaskroket of 1 Garnaalkroket Hoofdgerecht:-Vispannetje van de chef of 1Kg mosselen natuur+frit of Scampi’s naar keuze met aardappelgerecht naar keuze Dessert :-Dame blanche…
Honger een artikel verschenen in Sita Geschreven door culinair expert Willem Asaert in restaurant de zeester. OSSOBUCO OP DE PLAGE Recept van angelo guastamacchia