Restaurant De Zeester

Wandeldijk 28, 2050, Antwerpen - Linkeroever
__________________________________________________
Beste wij zijn gesloten van 07/11 tot en met 30/11.

Reserveer telefonisch via +32 3 219 02 06

Onze Menu

Een willekeurige greep van diverse gerechten en dranken uit onze Menu

  • 26€

    winteractie

    DE MAANDEN FEBRUARI &MAART&APRIL  PALING IN ‘T GROEN VOOR MAAR 23 € MET VERSE FRIETJES

    GELDIG alleen op donderdag

    reserveren verplicht op het nr 03/219.02.06

  • 8,60

    Wafel “Zeester” de Luxe

    Wafel "Zeester" met ijs, verse warme chocoladesaus en slagroom
  • 11

    Coupe Champagne (huis) – “brut”

    Coupe * Huis Champagne "brut"
  • 19

    Lasagna Bolognaise

    Verse Lasagna Bolognaise (frietjes, kroketten, aardappelpuree, als suplement verkrijgbaar)
  • 17

    Spaghetti Bolognaise Rundsvlees in eigen nat

    Spaghetti Bolognaise vers bereid met "Rundsvlees in eigen nat" (frietjes, kroketten, aardappelpuree, als suplement verkrijgbaar)
  • 49,50

    Sancerre

    Sancerre

Getuigenissen

Wat onze klanten zeggen

Visiting antwerp they recommended me De Zeester on Linkeroever

what a pleasant surprise to see how kind and friendly the owners where

and no pressure at all , i got a very  nice belgian impression

and i love, my sweet Sabrina , she is fantastic

 

Oksana Bondarenko, Ukraine

Heerlijk gegeten , Zeer goede service, heel vriendelijk

Fijne ongedwongen sfeer, zeker een aanrader

FB: michael.haily.singer

Michael Haily

heb deze locatie gebruikt voor een filmopname, super ontvangst,

Mathias schoenearts

Nieuws

Van onze Blog

Geniet mee van onze winteractie’s

oktober 2021 t.e.m. april 2022 van dinsdag tot vrijdag Voorgerecht.   : dagsoep Hoofdgerecht  :vispannetje van de chef of steak met saus naar keuze en sla of scampi naar keuze of…

Read More

fier op onze chef Angelo en zijn befaamde gerecht ossobuco

Honger         een artikel verschenen in Sita Geschreven door culinair expert Willem Asaert in restaurant de zeester. OSSOBUCO OP DE PLAGE Recept van angelo guastamacchia

Read More