Restaurant De Zeester

Wandeldijk 28, 2050, Antwerpen - Linkeroever
__________________________________________________
Beste wij zijn gesloten van 07/11 tot en met 30/11.

Reserveer telefonisch via +32 3 219 02 06

Onze Menu

Een willekeurige greep van diverse gerechten en dranken uit onze Menu

  • 31€

    Gamba’s `a la plancha

    Gamba's `a la plancha (gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood)
  • 17

    Scampi’s Look (4 st)

    Scampi's Look & peterselie , chef's wijze (4 st)
  • 33,90

    Pinot Noir “gekoeld” (Per fles)

    Pinot Noir "gekoeld" (Per fles)
  • 17

    Scampi’s op z’ duvels (4 st)

    Scampi's op z' duvels (4 st) pikante tomatenroomsaus
  • 5,50

    Wafel met suiker

    Wafel met suiker
  • Onze winteractie’s zijn er terug

    Vanaf oktober 2021 tot en met april 2022:

    Maandag :  gesloten

    Dinsdag    : ossobuco    26€p/p

    Woensdag: Van 14u tot 16u: 2pannenkoeken met thee of  koffie of warme choco.   8€p/p .steak met saus naar keuze en sla 27€p/p

    Donderdag: Paling in het groen.   25€p/p

    Vrijdag        : scampi’s(8 stks) op verschillende wijze  24€ p/p .Gamba’s (8 stks) natuur of look 27€

    Word eenmaal geserveerd met frietjes of puree of pasta of kroketjes of brood

    niet geldig op feestdagen en zondag.verplicht te reserven op het nr 03/219.02.06

Getuigenissen

Wat onze klanten zeggen

Visiting antwerp they recommended me De Zeester on Linkeroever

what a pleasant surprise to see how kind and friendly the owners where

and no pressure at all , i got a very  nice belgian impression

and i love, my sweet Sabrina , she is fantastic

 

Oksana Bondarenko, Ukraine

Heerlijk gegeten , Zeer goede service, heel vriendelijk

Fijne ongedwongen sfeer, zeker een aanrader

FB: michael.haily.singer

Michael Haily

heb deze locatie gebruikt voor een filmopname, super ontvangst,

Mathias schoenearts

Nieuws

Van onze Blog

Geniet mee van onze winteractie’s

oktober 2021 t.e.m. april 2022 van dinsdag tot vrijdag Voorgerecht.   : dagsoep Hoofdgerecht  :vispannetje van de chef of steak met saus naar keuze en sla of scampi naar keuze of…

Read More

fier op onze chef Angelo en zijn befaamde gerecht ossobuco

Honger         een artikel verschenen in Sita Geschreven door culinair expert Willem Asaert in restaurant de zeester. OSSOBUCO OP DE PLAGE Recept van angelo guastamacchia

Read More