Een willekeurige greep van diverse gerechten en dranken uit onze Menu
€ 39,90€
passy-le-clou -chablis (per fles)per fles
bourgogne Frankrijk
€ 17
Scampi’s op z’ duvels (4 st)
Scampi's op z' duvels (4 st)
pikante tomatenroomsaus
€ 34€
Vispan “specialiteit van de chef”van de chef
Vispan "specialiteit van de chef"
laat u verassen door de smaak en geniet
(gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood)
€ 32,90€
antigal -uno -chardonnay ( per fles)
mendoza Argentinië
€ 24,50€
Spare ribs
Spare Ribs
€ 12
‘Siberische” Pannenkoeken (met ijs en bloemsuiker)
'Siberische" Pannenkoeken (met ijs en bloemsuiker)
Voorgerecht: -Soep van de dag of 1 Kaaskroket of 1 Garnaalkroket Hoofdgerecht:-Vispannetje van de chef of 1Kg mosselen natuur+frit of Scampi’s naar keuze met aardappelgerecht naar keuze Dessert :-Dame blanche…
Honger een artikel verschenen in Sita Geschreven door culinair expert Willem Asaert in restaurant de zeester. OSSOBUCO OP DE PLAGE Recept van angelo guastamacchia