Een willekeurige greep van diverse gerechten en dranken uit onze Menu
€ 19
Kreeftensoep
Verse kreeftsoep met armagnac en verse croutons
€ 31,00€-49,90€
Sancerre (per fles)37,5cl-75clTop Wijn
loire Frankrijk
€ 26
Rumsteak natuur
Rumsteak natuur
€ 34€
Vispan “specialiteit van de chef”van de chef
Vispan "specialiteit van de chef"
laat u verassen door de smaak en geniet
(gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood)
Voorgerecht: -Soep van de dag of 1 Kaaskroket of 1 Garnaalkroket Hoofdgerecht:-Vispannetje van de chef of 1Kg mosselen natuur+frit of Scampi’s naar keuze met aardappelgerecht naar keuze Dessert :-Dame blanche…
Honger een artikel verschenen in Sita Geschreven door culinair expert Willem Asaert in restaurant de zeester. OSSOBUCO OP DE PLAGE Recept van angelo guastamacchia