• Contact
  • Wandeldijk 28, 2050, Antwerpen - Linkeroever
  • +32 3 219 02 06
De Zeester Restaurant
  • Home
  • Info Kiosk
    • Feestdagen
      • asperges
      • Moederdag
      • Valentijns menu de zeester
      • Kerstmis
      • Nieuwjaar
    • Restaurant
    • Terras
    • Feestzaal tot 50 personen
    • Mindervaliden voorzieningen
    • Prive Parking
    • Honden toegelaten
    • Disclaimer / Alg. voorwaarden
  • Menu
    • Menu & Drank kaart
    • kreeft Menu
  • Mosselen
    • Mosselen op 8 wijze
    • Mossel Menu’s
    • Mosselsouper voor groepen & bedrijven
    • Mosselsouper voor Rusthuizen & Verenigingen
  • Gallerie
  • Nieuws
  • Contact

Onze winteractie’s zijn er terug

Categories: 01 - Voorgerechten / starters

Vanaf oktober 2021 tot en met april 2022:

Maandag :  gesloten

Dinsdag    : ossobuco    25€p/p

Woensdag: Van 14u tot 16u: 2pannenkoeken met thee of  koffie of warme choco.   7,50€p/p .steak met saus naar keuze en sla 23€p/p

Donderdag: Paling in het groen.   23€p/p

Vrijdag        : scampi’s(8 stks) op verschillende wijze  20€ p/p .Gamba’s (8 stks) natuur of look 26€

Word eenmaal geserveerd met frietjes of puree of pasta of kroketjes of brood

niet geldig op feestdagen en zondag.verplicht te reserven op het nr 03/219.02.06

Contact Us

  • Wandeldijk 28, 2050, Antwerpen - Linkeroever
  • +32 3 219 02 06
  • Di - vrij: 11:00 u - 22:00 u
  • Zat - Zon: 11:00 u- 22:00 u

Follow Us

Join us on social networks

Copyright © 2018 De Zeester. All rights reserved. - Webdesign www.mnetpro.be

wij gebruiken cookies om u de beste gebruikservaring te geven op onze website, wij slaan geen persoon gegevens op, Door deze banner te sluiten, door deze pagina te scrollen, op een link te klikken of verder te gaan met browsen, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. we do not store any personal data, By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies.Ok