Een willekeurige greep van diverse gerechten en dranken uit onze Menu
€ 34€
Vispan “specialiteit van de chef”van de chef
Vispan "specialiteit van de chef"
laat u verassen door de smaak en geniet
(gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood)
€ 34€
Gamba’s `a la plancha
Gamba's `a la plancha
(gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood)
€ 22,50€
huiswijn cattin&fils (per fles)
cuvée d'Alsace
€ 28
Senioren Mosselen natuur
Senioren Mosselen natuur 1 kg
natuur, dagvers , met mosselgroenten
frietjes & mosterdsaus
€ 9€
Warme apfelstrudel met vanille ijs en slagroom
Warme apfelstrudel met vanille ijs
€ 24€
Vegi Pasta “De Zeester”
vegetarische paste, "De Zeester"
Tomatensaus met verse champignons en sjalotjes
(frietjes, kroketten, aardappelpuree, als suplement verkrijgbaar)
Voorgerecht: -Soep van de dag of 1 Kaaskroket of 1 Garnaalkroket Hoofdgerecht:-Vispannetje van de chef of 1Kg mosselen natuur+frit of Scampi’s naar keuze met aardappelgerecht naar keuze Dessert :-Dame blanche…
Honger een artikel verschenen in Sita Geschreven door culinair expert Willem Asaert in restaurant de zeester. OSSOBUCO OP DE PLAGE Recept van angelo guastamacchia