- 01 – Voorgerechten / starters
- 02 – Soepen – Soups
- 03 – salades / Salads
- 04 – Mosselen
- 05 – vis / fish
- 06 – Vlees / meat
- 08 – Pasta gerechten
- 09 – vegetarisch
- 10 – Kinder menu's
- 11 – Desserts
- 12 – wijnen
- 13 – Sterke dranken
- 14 – Champagne
- Kleine hapjes
-
€ 23€
winteractie
DE MAANDEN FEBRUARI &MAART&APRIL PALING IN ‘T GROEN VOOR MAAR 23 € MET VERSE FRIETJES
GELDIG alleen op donderdag
reserveren verplicht op het nr 03/219.02.06
-
€ 25
Scampi’s op duivelse wijze (8 stuks)
Scampi's op duivelse wijze , gepeld in licht pikante roomsaus (gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood) -
€ 31€
Gamba’s `a la plancha
Gamba's `a la plancha (gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood) -
€ 28,50
Paling in t’groen koud of warm
Paling in t'groen koud of warm (gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood) -
€ 28,50
Kabeljauw met Tartaarsaus
Kabeljauw met Tartaarsaus (gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood) -
€ 28,50
Kabeljauw “Provencale” gebakken
Kabeljauw "Provencale" gebakken (gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood) -
€ 29€
Kabeljauw op Normandische wijze
Kabeljauw op Normandische wijze (gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood) -
€ 29€
Vispan “specialiteit van de chef” van de chef
Vispan "specialiteit van de chef" laat u verassen door de smaak en geniet (gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood) -
€ 31
Normandische Tongfilets Exclusief
Tongfilets in roomsaus met garnalen, mosselen, champignons en scampi" -
€ Dagprijs
Gebakken zeetong
Gebakken Zeetong, vergezeld van verse frietjes of verse pure of stokbrood -
-