Geniet mee van onze winteractie’s

oktober 2019 van dinsdag tot vrijdag Voorgerecht.   : dagsoepje of kaas of garnaalkroket Hoofdgerecht  :vispannetje van de chef of steak met saus naar keuze en sla of scampi naar keuze…

Read More

Asperges

Beste klanten, Onze enige echte asperges uit de volle grond zijn er weer !!!

Read More

Dagverse Producten!

De zeester werkt uitsluitend met dag verse producten wij werken met dagelijkse aanvoer van verse vis en mosselen Al onze gerechten worden vers en terplaatse bereid tevens werken wij met…

Read More

Nieuwe aangepaste keuken

De zeester voerde een nieuwe lijn door in de keuken, Een nieuwe chef werd geïntroduceerd om onze vernieuwing door te trekken      die samen met  de bestaande chef en…

Read More

Mossel seizoen!

Het mosselseizoen start elk jaar voor de hangcultuur mosselen vanaf mei Bij deze zijn we al begonnen aan de bodemcultuur en ze zijn heerlijk zoals altijd!!  

Read More